martes, 10 de septiembre de 2013

LA VIA CATALANA

 LA VIA CATALANA


INTERPRETACIÓ ASTROLÓGICA

Aquesta cadena humana neix amb el signe de Verge.  El color de Verge es el groc, i el groc esta relacionat amb el raonament i la inteligencia.  Segurament per aixo s’ha triat de manera inteligent el color groc de les samarretes, per que sigui mol visible.
El Dimecres es el dia de Mercuri  (planeta de la comunicació asignat a Verge), i  la Diada al ser amb Dimecres, tindra una forta divulgació.
La Via Catalana es recordara per les qualitats de Verge; cura dels detalls,  precaució, i ordre.

La Terra es el Element predominant, que dona sentit de responsabilitat,   interessos materials i de respecte per la Historia.
La Qualitat predominant es Cardinal, que implica una forta ambició per  aconseguir les aspiracions de sobirania.

La Via Catalana neix amb un Ascendent Capricorni,  que dona maduressa amb les accions, serietat,  constancia, i el convenciment de que ancara que es trigui al final serem independents.
Saturn el planeta regent de Capricorni, es a Escorpi (signe que representa a Catalunya).  Saturn es un planeta difícil, que dona uns resultats lents, possa trabas, i fa que les experiencies siguin duras.
La Casa 7, am un Marte a LLeó inarmonic amb Saturn, indica que els nostres socis (Espanya) están dispusats a lluitar per dominar la situación, i que podrían fer accions desproporcionadas.
Catalunya amb Saturn al seu signe, no fara marxa enradera, ni cambiara de objectius.
Per el proxim Novembre tindrem un eclipse i una conjunció del Sol-LLuna-Mercuri-Saturn-Nodo a Escorpi, que afectara a Catalunya, i que podría donar alguna situació que pot deixar imprenta dolorosa.
Previsiblement, aconseguir la llibertad i la potenciacio de la identitat del nostre poble no será fácil.  Cal recordar que Catalunya es Escorpi amb  Ascendent Acuari, i que els planetes regents; Plutó i Ura están inarmonics, dificultan la unió entre tots els habitans de Catalunya, i la posibilitat de aconseguir els nostres desitjos.  Aquets aspectes milloraran el 2018.